Produse care m-au dezamăgit #1

Din nou încerc ceva nou, n-am mai scris până acum un articol întreg despre produsele care m-au dezamăgit dar după cum se vede există un început pentru toate. Nu îmi place să fac „reclamă” proastă dar… dacă nu mi-au plăcut şi n-au fost bune… asta e, poate doar pentru mine n-au fost tocmai ok, orice este posibil. Deci, să vedem ce produse m-au dezamăgit.

image

Pentru început voi începe cu deodorantul de la BOURJOIS.

image

Acest deodorant este anti-pete galbene, special pentru haine albe şi deschise la culoare.
Nu mi-a plăcut deoarece la câteva secunde după ce îl aplicam devenea extrem de lipicios şi era foarte deranjant. La început credeam că ori am pus prea mult ori că poate nu l-am agitat foarte bine. Am aşteptat câteva minute dar fără rezultat. Era la fel de lipicios şi deranjant. Îmi pare rău că este atât de lipicios pentru că persistă bine şi miroase frumos.

image

Aceste şervețele demachiante le-am cumpărat din Mega Image, am zis să le dau o şansă deoarece am vazut că mulți le cumpără şi… am rămas dezamăgită. Nu e ca şi când ar fi nu ştiu ce brand dar având în vedere că se vând atât de bine… am zis totuşi să le încerc.
Nu îndepărtează în profunzime machiajul, tot mai rămâne o cantitate măricică de machiaj pe față. Aproape că nu îndepărtează deloc machiajul ochilor, mai mult îl întinde iar mirosul este groaznic. În final mă întorc la apa micelară şi servețelele Nivea.

image

Aceasta este o esență de baie care nu mi-a plăcut absolut deloc. Nu mai ştiu de unde o am sau dacă e de la cineva dar cert e ca nu mi-a plăcut.
Nu prea face spumă şi miroase cam urât. Trebuie să pun o cantitate destul de mare pentru a face spumă iar până acum daca o folosesc o dată pe săptămână pentru că nu-mi place deloc dar vreau s-o termin totuşi.

image

Cred că v-am mai vorbit despre acest şampon în alt articol şi sigur am spus că am fost foarte dezamăgită de el.
Nu face deloc spumă decât dacă pun o tonă. Mirosul îmi place dar nu îmi place faptul că trebuie să pun o cantitate destul de mare de şampon pentru a mă spăla, mai ales că am părul lung, şi aşa consum eu destul şampon. Mi-a plăcut doar că a dat puțină strălucire părului dar nimic wow. A durat foarte puțin. Nu l-aş mai recumpăra absolut deloc.

image

Despre acest balsam sigur nu v-am vorbit. L-am cumpărat împreună cu şamponul şi uleiul de argan.
Acest balsam a fost la fel de prost, am observat că îmi încurcă puțin părul şi am făcut câteva cojițe de la el (sau de la şampon).

–––––––

Pe voi ce produse v-au dezamăgit?

Reclame

4 gânduri despre “Produse care m-au dezamăgit #1

  1. Iti recomand sa nu mai folosesti produsele care nu iti plac, chiar nu merita sa simti disconfort pentru cateva produse… eu le arunc direct chiar daca stiu ca am dat bani pe ele. Asta e, cateodata mai trebuie sa si aruncam.

    Bafta cu blogul! :*

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s