GARNIER Pure Active 3 in 1

Recent am vrut sa-mi cumpăr şi eu GARNIER Pure Active dar ce să vezi… nu mai exista nicăieri, au zburat de pe rafturi. Tipa de acolo care făcea reclamă la produse mi-a dat o mostră apoi s-a gândit ca nu-mi ajunge şi mai mi-a dat încă una. Mi-au plăcut foarte mult, senzația pe care ți-o lasă e genială.
A doua zi m-am trezit dimineața ca să mai pot găsi ceva şi am avut mare noroc.

image

image

Garnier Pure Active 3 in 1 este gel + exfoliant + mască.

Dacă îl foloseşti ca gel îl poți aplica în fiecare zi pe tenul umed apoi clăteşti foarte bine.

Dacă îl foloseşti ca exfoliant îl poți aplica în fiecare zi insistând în zona T frunte, nas şi bărbie apoi evident clăteşti foarte bine.

Dacă îl foloseşti ca mască el se aplică de 2-3 ori pe săptămână, îl laşi pe ten în jur de 3 minute (spun ei) eu îl las 5-8 minute pentru a acționa, întotdeauna mai adaug câteva minute în plus la aproape orice, evident trebuie să evitați contactul cu ochii si bineînțeles clătiți abundent.

image

Mi se pare un produs genial, miroase oarecum fresh, are culoarea albă cu particule mici albastre.

Când îl folosesc ca gel purifică tenul în profunzine şi elimină impuritățile, asta am observat de la a 2 a aplicare.

Când îl folosesc ca exfoliant elimină celulele moarte.

Iar când îl folosesc ca mască matifiază şi reduce strălucirea pielii şi nu în ultimul rând uniformizează tenul.

Mi se pare un produs perfect pentru vară şi nu numai. Prețul diferă în funcție de magazin, eu l-am cumpărat de la Auchan şi am dat 18 lei pe el şi are 150 de ml, o prietenă îl are de mai mult timp şi a dat doar 11 lei tot din Auchan dar… în ultima vreme am observat că prețurile tot urcă.
În concluzie merită, işi face treaba perfect, te face să te simți fresh şi îți dă o energie pozitivă chiar de la prima oră a dimineții.

–––––––

Voi l-ați încercat? Cum vi se pare?

10 gânduri despre “GARNIER Pure Active 3 in 1

    • Andra, spre ruşinea mea până acum n-am încercat nicio apă micelară, mă gândeam să o încerc mai întâi pe cea de la Nivea apoi Garnier.
      Gelul mi se pare genial, economisesc şi timp chiar fiind 3 in 1, încearcă-l apoi îmi spui cum ți se pare. Te pup :*

      Apreciază

      • Nu am folosit-o pe cea de la Nivea, dar raportul cantitate-pret mi se mare mai ok la Garnier. Cu 21 de lei (17 saptamana asta in DM ) e cea roz, si 20 cea albastra 😀 Si au 400 de ml 😀 Dar poate ai noroc daca te-ai inscris la un concurs cu operatiunea Nivea sa castigi apa micelara 😀

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu