Întâlnirea bloggerițelor din Bucureşti

Acum 2 luni am organizat un mic event pe Facebook „Intâlnirea bloggerițelor din Bucureşti”.

Inițial erau 20 de persoane care trebuiau să vină dar au fost doar 7. E adevărat că vremea nu a ținut deloc cu noi dar chiar şi aşa țin să le mulțumesc fetelor care s-au mobilizat şi au venit. În primă fază am fost doar 4 fete, eram sigure că mai trebuie să vină cineva aşa că am intrat în cafeneaua Manufaktura şi am cerut o masă un pic mai mare, cu mai multe locuri crezând că vor veni cel puțin jumătate din persoanele care trebuiau să vină. Am fost luate pe nepregătite deoarece trebuia să facem o rezervare pentru masă. Eu habar n-aveam de asta dar nu m-am panicat atât de tare deoarece aveam eu un as în mânecă şi tot făceam rost de o masă :)). În final tipul de acolo ne-a găsit una.

Cu această ocazie am putut să aflăm multe lucruri interesante, de la blog la YouTube.
Mă aşteptam să fie o mare zarvă, 20 de persoane, cum o să ne înțelegem, cum o să vorbim… dar spre fericirea mea şi nu numai a ieşit bine.
La întâlnire au participat: Ioana Maria Alexandra , Corina Drăgulescu (Color me with beauty) , Loredana Manciu (Lory’s Blog) , Irina Minca , Ana Timofte (Anushcka)  şi Alexandra Cristea .

A fost o experiență frumoasă, am avut ocazia să întâlnesc nişte fete frumoase, talentate şi creative şi țin să cred că s-au legat prietenii frumoase.

image

Pentru că îmi place să-mi țin prietenii virtuali la curent cu tot ce fac vreau să vă spun că eu împreună cu fetele am decis să facem un proiect tare frumos, numit „Scoasă din cutie”. Nu vreau să dezvălui mai mult, acest proiect conține postări interesante, tematice şi surprize pentru voi.

Aş mai repeta această experiență cu mare drag, mi-a plăcut tare mult şi sper ca pe viitor să se mai organizeze astfel de întâlniri.

–––––––

Acum vă invit pe blogurile fetelor iar noi ne (re)vedem curând cu un alt articol. Vă pup!

3 gânduri despre “Întâlnirea bloggerițelor din Bucureşti

Lasă un comentariu